ALGEMENE VOORWAARDEN JUNIOR BALLET
Kinderen in de lessen op Di 17u, Wo 17u en Za 16u

NB Algemene Voorwaarden voor Regulier Ballet staan op deze Opens internal link in current windowpagina.

Lees voor het betalen van lesgeld de Algemene Voorwaarden; door het lesgeld te betalen geef je aan in te stemmen met de Algemene Voorwaarden van Balletschool Mabel Alter zonder voorbehoud.

INSCHRIJVEN
Nieuwe kinderen kunnen zich het hele jaar door inschrijven na het volgen van een proefles en betalen alleen de resterende maanden van het seizoen. De inschrijving kan uitsluitend via e-mail na ontvangst van een uitnodiging.

OPZEGGEN
Bij Junior ballet hoef je niet op te zeggen. Het lesgeld wordt eenmaal per jaar betaald voor een periode van 10 maanden. Aan het einde van het seizoen komt een inschrijving automatisch te vervallen. Er bestaat geen recht op restitutie over al betaald lesgeld van de overeengekomen periode ongeacht het moment of de reden van annulering. Ook als er sprake is van overmacht, is dit voor eigen risico van de deelnemer. 

NIEUW SEIZOEN - PRIORITY INVITATION
Om je te verzekeren van een plaats in het nieuwe seizoen maak je gebruik van de Priority Invitation (uitnodiging) die je van de school ontvangt. 
Een e-mail bericht of persoonlijk afscheid wanneer je geen gebruik maakt van de uitnodiging voor het nieuwe seizoen wordt altijd op prijs gesteld.

BETAALWIJZE

ING BANK
Wanneer je via de Bank betaald, zet als extra vermelding altijd voor- en achternaam van de student + lesuur op het afschrift.
Bij onvolledige gegevens kan de balletschool de betaling niet verwerken. 

CONTANT
Met gepast geld in een envelop met vermelding van voor- en achternaam + lesuur.
Omdat er beperkt wisselgeld aanwezig is kunnen wij geen briefjes van 50 euro wisselen.

TARIEF
Het tarief vind je hier.

INCORRECT BEDRAG
Voor het verwerken van een incorrect bedrag worden administratiekosten en betalingsverkeer doorberekend. 

TE LAAT BETALEN
Deelname aan balletlessen is bij achterstallig lesgeld niet mogelijk. Bij te laat betalen of bij onvolledige gegevens bij betalingen via de Bank, wordt een herinnering verstuurd inclusief administratie kosten.

ZIEKTE of VAKANTIE
Zolang een student is ingeschreven wordt het lesgeld doorbetaald, ook in geval van ziekte, blessure of vakantie van de student. Vakanties en feestdagen zijn al verrekend in het tarief.

RESPECT 

DE SCHOOL
Respect voor schoolmateriaal, eigen spullen en spullen van anderen. Discipline en concentratie binnen het gebouw van de balletschool is belangrijk, daarom is het voor zowel balletstudenten als kinderen die de school bezoeken niet toegestaan in het gebouw te rennen of herrie te maken.
Laat Toilet en Douche netjes achter en doe het licht uit na gebruik.
Het is niet toegestaan in de etalage te klimmen of aan de ballet-barre in de etalage te hangen. 

DE STUDIO
Kinderen jonger dan 10 jaar mogen niet zonder aanwezigheid van de docent in de balletzaal, alle kinderen wachten met hun ouders/verzorgers beneden. Het is niet toegestaan het raam in de studio open te zetten. Laat drinkflesjes s.v.p. niet achter in de studio.

BALLETLESSEN
Het is niet geoorloofd nog deel te nemen aan de les wanneer deze al is begonnen, of de les eerder te verlaten. 

LES MISSEN
Stuur een email bericht of bel wanneer je kind ziek is of om andere redenen niet naar de balletles kan komen. Een gemiste les inhalen is bij Junior Ballet niet mogelijk.

ALGEMEEN

TOEZICHT en KINDEREN
Voor de balletles en meteen na de balletles houden ouders of verzorgers toezicht op hun kind. Kinderen worden direct na de les opgehaald.

DEELNAME
Het deelnemen aan balletlessen, workshops, spitzenles en andere activiteiten is op eigen verantwoordelijkheid van de student of de ouders/verzorgers. Balletschool Mabel Alter stelt zich niet aansprakelijk voor letsel en of schade tijdens of als gevolg van deelname en of het bezoeken van de school. 

TOEGANG
Het is niet toegestaan de deur open te doen wanneer er wordt aangebeld of om iemand mee naar binnen te nemen. Iedere bezoeker moet zich melden door aan te bellen, de docent zal de deur opendoen.

KLEDINGSVOORSCHRIFT & HAREN

MEISJES Junior Ballet 
● Zwart balletpakje met bandjes, hemdmodel (mouwloos). 
● Een witte  tailleband. 
● Roze maillot met voet. 
● Roze linnen balletschoentjes met elastiekjes. 
NB bij nieuwe balletschoenen: bewaar het bonnetje en laat ze eerst aan de balletdocent zien voordat je ze gaat gebruiken. 
● Haren uit het gezicht en stevig opgestoken in een knot met steekspelden en haarnet.
● Kleding en schoenen zijn schoon en worden als het nodig is hersteld.

JONGENS Junior Ballet
● Strak wit (ballet)T-shirt. 
● Zwarte maillot met daaronder een dancebelt. 
● Witte sokken. 
● Witte balletschoenen met elastiekjes.
● Kleding en schoenen zijn schoon en als het nodig is hersteld.

Algemene Voorwaarden downloaden en printen Initiates file downloadClick...

Privacy Statement
Click...